Næsten lige så nemt som at betale for en kop kaffe

Vi har nytænkt måden, hvorved du forhandler din betalingsløsning. Via vores platform kan du nemt, hurtigt og gratis forhandle din betalingsløsning, blandt adskillige betalingsudbydere i branchen. Processen består af 4 simple trin, der sikrer dig den absolut bedste betalingsløsning til din forretning – uanset dens størrelse.

Opret dit udbud

Start med at oprette dit udbud ved at udfylde vores formular. Når du har udfyldt formularen, og oprettet dit udbud, vil du blive oprettet i vores platform og få tilegnet en personlig rådgiver.

Det tager maks et par minutter.

Fortæl os om dit behov

Du modtager et kort screening-kald, hvor vi gennemgår din virksomheds og dine kunders behov, så vi kan matche dig op med den bedst mulige betalingsløsning.

Herved sikrer vi dig automatiske flows, øget konvertering og de absolut bedste priser og vilkår.

Udbudsrunde

Gør det du er bedst til, mens vi forhandler din betalingsløsning. Vi sætter din betalingsløsning i udbud blandt adskillige betalingsudbydere, der alle vil byde ind for at vinde dig som kunde. Når alle betalingsudbyderne har budt, forhandler vi de afgivne tilbud op mod hinanden, for at sikre dig de absolut bedste priser og vilkår.

En udbudsrunde varer kun 24 timer.

Valg af løsning

Når udbudsrunden er overstået, vil din personlige rådgiver gå alle muligheder igennem med dig og vejlede omkring den absolut bedste løsning til netop din forretning – ikke kun ift. prisen, men også ift. dit behov.

På kun 24 timer har du en bedre betalingsløsning end du har i dag. Hvad venter du på?

Gør som hundredevis af andre og optimer din betalingsløsning med Advisoa. 8 ud af 10 sparer 40%

Kom i gang med Advisoa

Lad os hjælpe dig med at spare penge på at modtage betalinger fra dine kunder og sikre den rigtige betalingsløsning til den rette pris – 100% gratis og uforpligtende.

Din virksomhed kommer i første række

comment

Chat med en rådgiver

Vores rådgivere sidder klar alle hverdage fra 8-17, hvis du har brug for hjælp her og nu.

(+45) 71 90 40 56

Du kan altid ringe til os for uforpligtende og gratis sparring samt hjælp og vejledning.

send-message

info@advisoa.dk

Du kan naturligvis også sende os en mail. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.