Fremtidens digitale betalingshus

Advisoa er bygget til fremtiden og til dig som erhvervsdrivende. Vi er et tech start-up, med et personligt touch, der giver dig ét sted at gå til, når det drejer sig om din forretnings betalingsløsning. Advisoa samarbejder med adskillige betalingsudbydere i branchen, herunder nogle af de største – ikke kun i Danmark, men i hele verdenen. Vores koncept er ganske simpelt – og ganske gratis. 

Missionen er enkel.

Vi vil sikre gennemsigtighed i betalingsbranchen, skabe skalerbare betalingsmuligheder og effektivt forhandle de absolutte bedste priser og vilkår for din forretnings betalingsløsning.

Vores (foreløbige) historie

Advisoa startede som en god idé i sommeren 2020, men kom først rigtigt til live i begyndelsen af 2021.

Som tidligere konsulenter hos en af de største betalingsudbydere i Danmarks betalingsbranche, kendte stifterne af Advisoa alt til de udfordringer, man som erhvervsdrivende sidder med, når det drejer sig om sin betalingsløsning. Kombineret med deres stræben efter at gøre en forskel, lå det i kortene, at de skulle ændre på dette.

”Vi kendte alt til de problemstillinger, som danske erhvervsdrivende sad med, når det kom til deres betalingsløsninger. For høje priser, et ugennemsigtigt marked og en generel mangel på muligheder. Dette blev startskuddet til hvad vi kalder fremtidens betalingshus.”

Emil Sunesen, stifter og administrerende direktør

Adskillige betalingsudbydere samlet under ét tag

Tech med et personligt touch

Når vi proklamerer, at vi er fremtidens betalingshus, så er det ikke kun med et glimt i øjet. Ved at udnytte den teknologiske udvikling har vi udviklet en intelligent platform, der tillader dig at forhandle din betalingsløsning nemmere og hurtigere end nogensinde før, og derved sikre den absolut bedste løsning til de absolutte bedste priser og vilkår.

Men vi ved også, at ingen forretninger er ens – og uanset hvor klog vi gør vores platform, vil den aldrig kunne erstatte den dybdegående behovsafdækning, og personlige relation, som en personlig rådgiver kan tilbyde. Derfor får du altid tilegnet en personlig rådgiver, som sikrer at vi har fuld indsigt i dit behov, og ligeledes vejleder dig omkring det rigtige valg, når vores platform har forhandlet din betalingsløsning.

Mød vores kunder

På trods af, at vi kun har eksisteret siden begyndelsen af 2021, har vi allerede forhandlet over 1.500 betalingsløsninger – for alt fra start-ups til store internationale koncerner. Til sammen har vi forhandlet mere end 4,5 milliarder omsætningskroner og i gennemsnit besparet vores kunder for 40% af deres omkostninger på deres betalingsløsninger.

Èn af disse er Vicki Buerholt, som til dagligt driver Buerholt Guldsmed på Holmbladsgade i København. Vicki tænkte ikke over hvad hun reelt betalte i gebyrer til sin betalingsudbyder for at varetage kortbetalinger, hvorfor hun kontaktede os. Det resulterede i at hun sparede mere end 70.000 kroner.

Dette er vi utrolig stolte over, men vi har selvfølgelig ikke tænkt os at stoppe her. Hver dag hjælper vi endnu flere erhvervsdrivende, og vi håber at du bliver den næste, som vi får lov til at hjælpe.

Er du nysgerrig på hvordan vi hjalp Vicki, og vores øvrige kunder, så kan du få et indblik i hvordan det fungerer forneden.

Mød vores team

Hver dag arbejder vi motiveret mod at revolutionere den finansielle industri. Mød vores hold foneden.

Emil Sunesen

CEO & Founder
Ansvarlig for den daglige drift og at føre Advisoas mission ud i livet. Herudover ansvarlig for den overordnede strategi.

Gabriel Sativa

COO & Co-Founder
Ansvarlig for Advisoas overordnede produkt. Herudover ansvarlig for storkundeforhandlinger og internationale partneraftaler.

Jonas Birk Hansen

CSO
Ansvarlig for forhandlinger og kundedialoger samt ledelsen af Advisoas daglige salgsoperationer og salgsafdeling.

Daniel Poulsen

Head of Customer Success
Ansvarlig for at tage imod nye kunder og sikre overgangen til deres nye forbedrede betalingsløsning.

Sebastian Sativa

CTO
Full-stack udvikler med ansvar for den overordnede udvikling. Hovedansvarlig for udvikling og projektstyring i udviklingsteamet.

Gør som hundredevis af andre og optimer din betalingsløsning med Advisoa. 8 ud af 10 sparer 40%

Kom i gang med Advisoa

Lad os hjælpe dig med at spare penge på at modtage betalinger fra dine kunder og sikre den rigtige betalingsløsning til den rette pris – 100% gratis og uforpligtende.

Din virksomhed kommer i første række

comment

Chat med en rådgiver

Vores rådgivere sidder klar alle hverdage fra 8-17, hvis du har brug for hjælp her og nu.

(+45) 71 90 40 56

Du kan altid ringe til os for uforpligtende og gratis sparring samt hjælp og vejledning.

send-message

info@advisoa.dk

Du kan naturligvis også sende os en mail. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.